2019 Erdek Seçim Heyecanı Başlıyor

Malumunuz üzere yerel seçimler yaklaşıyor, Yerel seçimler Erdek için özellikle bu sene çok önemli , seçim önemli olmaz mı? Tabii ki her seçim önemli fakat bu yerel seçim biraz daha farklı gözüküyor bana. Seçime yaklaşık 57 gün kaldı.

5 yılda bir yapılan mahalli idareler seçimi; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olup, 81 İl, 921 İlçe ve 396 belde belediye başkanı seçilecek. Aynı zamanda belediye encümen üyeleri ile mahalle muhtarlarımıza da seçeceğiz.Şubat ayında geçici listeler ortaya çıkacak, ardından Mart ayı başlarında da kesin listeler açıklanacak.

Seçim tarihi yaklaştıkça seçimin heyecanıda yavaş yavaş artacak. Her seçimin içinde bulunan şartlara göre rekabeti ve heyecanı farklılıklar göstermiştir. Şimdilik dostluk mesajları ile başlayan açıklamalar inşallah seçim sonuna kadar böyle gider.

Erdek’te bu heyecanı ve rekabeti yaşayacağız. Adaylar ortaya çıktı.
Açıklanan adaylar CHP Erdek Belediye başkan adayı Hüseyin Sarı , AK Parti Erdek Belediye başkan adayı Turan Gün , DSP Erdek Belediye Başkan Adayı Levent Çalışkan

Hemen hemen her kahvede, dükkanda adayların artıları eksileri konuşulmaya başlandı.

Seçime giren adayların artılarını eksilerini projelerini vaadlerini ,kim Erdek’e daha faydalı işler yapabilir? Kim hangi aday için ne dedi?Bende bir aday gibi kişi kişi dükkan dükkan gezip yorumlarınızı alacağım.Adaylarla görüşeceğim sizin merak ettiklerinizi soracağım.

Benim yorumlarımla sizlere burada aktarmaya çalışacağım tabii bu yazacaklarım benim yorumum ve düşüncelerim olacak daha öncede bazı yazılarımda söylediğim gibi her şey Erdek için elimden geldiğince tarafsız yazılarımı ve yorumlarımı yapmaya çalışacağım ,son karar elbette sandıkta sizin Erdek için iyi düşünün son kararınızı Erdek için 31 Martta sandıkta verin.
🙂

Yapılacak seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını arzu ediyorum. Seçilecek başkanların hangi partiden ve kim olursa olsun hizmet edeceğinden hiç kuşku duymuyorum.Seçimlerin önümüzdeki günlerde Erdek’e daha canlılık ve hareket katacağına inanıyorum. Ancak en büyük temennim seçimlerin herkes açısından bir huzur ve güven ortamında gerçekleşmesidir.

Gürcan Kanaoğlu

2019 Erdek Seçim Heyecanı Başlıyor” üzerine bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CALENDAR

Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BLOG CATEGORIES